бізнес-література

В Україні запустили видавництво бізнес-книг Genesis Press

20.06.2024

Бачите помилку в тексті — виділяйте фрагмент та тисніть Ctrl + Enter

Українська ІТ-компанія Genesis запустила ініціативу Genesis Press, яка видаватиме світову бізнес-літературу українською мовою. Про це повідомив співзасновник і CEO Genesis Володимир Многолєтній на своїй фейсбук-сторінці.

Як передає компанія, мета проєкту Genesis Press — зробити світові бізнес-бестселери доступними для українців, популяризувати якісну бізнес-літературу та розвивати підприємницьку спільноту в Україні.

 

Нещодавно Genesis спільно з видавництвом «Лабораторія» видали першу українськомовну версію книжки «Who: The A Method for Hiring» Джеффа Смарта і Ренді Стріта — «Хто. Як наймати найкращих», переклад Марії Хандоги, дизайн обкладинки Олени Каньшини (придбати книжку можна за посиланням).

 

 

У коментарі Читомо Genesis повідомили, що наразі компанія аналізує пілотний запуск, шукає точки покращення й оптимізації процесів, а також допрацьовує концепцію Genesis Press.

 

«У пілотному проєкті з видавництвом “Лабораторія” ми інтегрувались в деякі з етапів випуску книжки, а також фінансували процес підготовки видання. Як і в інших своїх бізнесах, ми прагнемо побудувати операційно-ефективну систему», — зазначили в компанії.

 

Genesis переконує, що як компанія не отримуватиме прибутку від розповсюдження книжок серед читачів.

 

«В Україні є чимало якісних видавництв із налагодженими процесами. Ми будемо раді співпрацювати з ними, а також продовжувати спільні проєкти з “Лабораторією”», — розповіли в Genesis.

 

Компанія планує створили цілий корпус бізнес-літератури в Україні.

 

Крім того, Genesis Press запрошує охочих долучитися до ініціативи. Запропонувати книжку, яку варто перекласти й видати в межах проєкту, можна за посиланням.

 

Як повідомлялося, в Україні заснували премію KBU AWARDS, яка відзначає українських авторів за найкращі книжки про розвиток бізнесу й особистісне зростання. «Читомо» було інформаційним партнером премії й писало про бізнес-літературу від українських авторів.

 

Фото: скриншот із сайту Genesis Press