Календар подій

Відбудеться майстерклас “Намисто для Рути”

17 жовтня о 18:00  відбудеться лекція про українські традиційні прикраси та майстерклас з виготовлення намиста у просторі PEN Ukraine. Подія приурочена виставці «Бетельгейзе. Намисто для Рути».

На виставці представлені фотографії, намиста та пам’ятні речі журналістки та військовослужбовиці Алли «Рути» Пушкарчук, яка загинула у квітні цього року на Донеччині.
Ярина Дронь, фольклористка та засновниця бренду Roots, прикраси якого носила Алла, розкаже гостям про історію та різноманіття українських традиційних прикрас. А потім під керівництвом Роксолани Сьоми, засновниці бренду «Прикраси із перцем/серцем» гості зможуть навчитися основ виготовлення прикрас і створити власне намисто.
Участь у заході платна, у вартість входить забезпечення матеріалами для виготовлення намиста. Вартість участі від 600 грн.
Банка для оплати участі у майстеркласі. Вітається більша сума внеску, тоді решта буде перерахована на організацію Animal Rescue Kharkiv, яка опікується евакуацією тварин із зони бойових дій. Учасником цієї організації є чоловік Алли Пушкарчук Максим Кука.
Після сплати заповніть, будь ласка, форму.
Кількість місць обмежена.

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект