Календар подій

Завершується прийом творів на конкурс «Я — майбутнє України»

Благодійний фонд «Я – майбутнє України», місією якого є підтримка, захист та розвиток дітей в Україні, до 10 травня приймає твори на ІІ Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Я – майбутнє України».

Учасниками конкурсу можуть стати учні загально-освітніх шкіл І-ІІІ ступенів, вихованців ліцеїв, технікумів, училищ, коледжів України (до 18 років).

 

Метою конкурсу «Я – майбутнє України» є популяризація читання, реалізація дитячої літературної творчості, заохочення дітей до створення перших якісних літературних робіт та спонукання їх до реальних кроків у літературному майбутньому своєї країни. Конкурс організовується в межах просвітницьких програм Благодійного фонду та є складовою ІІ Міжнародного дитячого фестивалю Literature Future.

 

Юні літератори зможуть опублікувати свої твори в книзі вибраних творів «Я – майбутнє України. Діти. Книга ІІ». На фестиваль запросять 100 найталановитіших дітей з усієї України, які представлятимуть свої регіони.

 

Також у рамках фестивалю проведуть конкурс на найкращий твір серед учнів з всієї України. За результатами конкурсу журі спершу обере 20 найкращих творів, а в основний день фестивалю визначать три призові місця:

  • 1 місце – виграш 10 тисяч гривень;
  • 2 місце – виграш 5 тисяч гривень;
  • 3 місце – виграш 5 тисяч гривень.

 

ІI Міжнародний дитячий літературний фестиваль Literature Future у Чернівцях має стати колискою літературної дитячої творчості в Україні. Під час Фестивалю будуть відбуватись майстер-класи, лекції, перформенси, дитячі літературні читання власних творів. Під час Фестивалю проходитиме автограф-сесія з відомими письменниками і поетами як України, так і закордонних. Вони на власному прикладі покажуть чого можна досягти в літературі, якщо почати розвивати свій талант у цю ж мить. У Фестивалі братимуть участь не лише обдаровані діти, а й ті, хто пише для дітей і заради дітей, ті, хто у своїй творчості піднімають тему дітей.

 

Умови конкурсу на офіційному сайті

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект