Календар подій

Рибка дядечка Завена

13.02

Київ

18:30 Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3

Презентація книжки репортажів «Рибка дядечка Завена»

Конкурс художнього репортажу ім. Майка Йогансена «Самовидець» і видавництво «Темпора» запрошують на презентацію книжки репортажів Ольги Карі «Рибка дядечка Завена».

«Рибка дядечка Завена» — це збірка дуже різних історій — добрих і світлих, темних і болісних, смішних і сумних, — які авторка почула та прожила у своїх неодноразових мандрах Вірменією.

 

Крізь багаті на страви застілля, безмежну гостинність і сліпучу красу природи проступають трагічні події минулого і сьогодення, історії, які мають щасливе завершення і такі, що його не мають. У цих репортажах ви зустрінете дуже різних героїв: когось полюбите, хтось вас здивує, над пригодами іншого сміятиметесь або плакатимете. Жодна історія, жоден репортаж не залишає байдужим, бо це не лише майстерна репортерська робота, це ще й тексти, просякнуті особливою любов’ю до Вірменії.

 

Ольга Карі — гастрономічна й тревел-блогерка, авторка першого українського блогу про смачні подорожі світом «Karifood». Закінчила Інститут журналістики ім. Тараса Шевченка, працювала на «Громадському радіо» та «Радіо Свобода», співпрацює з каналами «1+1» та «UA: Перший» як гастрономічна експертка, разом із чоловіком подорожує світом у пошуках яскравих і небанальних смаків: від морозива з верблюжого молока до сушених мексиканських стрибунців чи близькосхідної долми в малиновому листі. Авторка книжки репортажів про нетуристичну Вірменію «Рибка дядечка Завена».

 

Подія у фейсбуці

 

Читайте також: Бабусі як живий архів: історичний репортаж на практиці

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект