Календар подій

25 травня на поетичному вечорі Галина Крук почитає свої вірші

25 травня (перенесено з 30.03) Галина Крук у Docker-G pub прочитає свої вірші, які незабаром будуть видані в книжці.

Галина Крук — українська поетка, перекладачка, кіносценаристка та дослідниця літератури. Її твори перекладені більше ніж на 20 мов.

 

Галина Крук — поетка, про яку у своєму вірші один шевченківських лауреатів писав «І тільки древній кременецький брук читає Василя й Галину Крук», а інший – жартівливо називав «чи то галка, чи то крук». Поетка, чиї вірші читав зі сцени Нобелівський лауреат на закордонному поетичному фестивалі, а президент Європарламенту цитував українською на засіданні Верховної Ради. Поетка, яка презентувала один зі своїх поетично-музичних проектів у Нобелівському музеї у Стокгольмі, а тембр її голосу порівнювали в закордонній пресі із тембром Еммі Вайнхауз.

 

Галина Крук — дитяча письменниця, чиї книжки виходили друком у перекладі на 15 мов у різних країнах світу, а дорослі вірші перекладалися більше ніж 20-ма мовами. Поетка, завдяки якій вірші українською звучали перед кількатисячними аудиторіями на фестивалях у таких екзотичних країнах, як Еквадор чи Китай (і навіть на Тибетській височині).

 

Сценаристка, яка долучилася до створення популярних українських телесеріалів, а її оповідання друкувалися на сторінках Harper’s Bazaar та Forbes.

 

Авторка не часто тішить столичну публіку виступами, проте 25 травня почитає свої нові вірші, які незабаром вийдуть книжкою.

 

Деталі за посиланням.

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект