Дитяча проза і поезія

Дейв Пілкі. Капітан Підштанько. Книга 3

Капітан Підштанько та вторгнення з космосу злокапосних куховарок . Книга 3/ Дейв Пілкі ; Пер. з англ. Ольги Захарченко. ; Худож. Дейв Пілкі — К. : Видавнича група KM-БУКС, 2020. — 144 с.





Третя епічна новела Дейва Пілкі. На вас очікують нові пригоди двох хлопчаків-непосид.

 

Він переміг зловісного Доктора Підгузка… Він укоськав страшні балакучі унітази… А тепер на нього чекає битва всього його життя. Чи вистоїть Капітан Підштанько зі своїми труселями під навалою здоровенних, потворних космічних чудовиськ, мета яких – поневолити цілу планету?
Настав час зазирнути трохи далі й дізнатися про це у новій і напруженій, як гумка від трусі, космічно-зловісній пригоді Капітана Підштанька.

 

І ще у новій частині ще більше Фліп-о-Рам. Це всесвітньо відома ефектна анімаційна техніка, яка дозволяє вам самим оживляти дійство.

 


«А от що їм чудово вдається, то це встругнути якусь капость. На жаль, такими дурними витівками Джордж і Гарольд час від часу накликають халепу на свою голову, а іноді й КУПУ халуп. А якось вони вскочили в таку ХАЛЕПИЩУ, що планету мало не зруйнувала армія навіжених зомбі – бовдурів!

 

Та перш ніж розповісти вам ту історію, мушу розпочати з цієї…


 

читайте також

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект