Дитяча проза і поезія

Федеріка Маґрін. Велика книга драконів

Федеріка Маґрін. Велика книга драконів / Федеріка Маґрін; Ярослава Хоменко; Анна Ланґ. Київ: Артвидавництво Небо, 2020. – 64 с.





Якщо ти шукав енциклопедію про нудних драконів-убивць, то ця книга не для тебе. Ти тримаєш у руках практичний посібник для майбутніх мисливців на драконів чи їхніх тренерів. Тут міститься безліч корисної інформації, яка допоможе тобі розпізнати всі можливі типи драконів та розповість усе про їхні укриття, звички, харчові вподобання і про те, як доглядати таких могутніх істот! Чи готовий ти ввійти в дивовижний та загадковий світ цих міфічних тварин? Забуть про свій страх, бо на тебе чекають дракони!

 


Привіт! Якщо ти тримаєш у руках цю книжку, це означає, що ти, як і я, така самісінька допитлива дитина, яка має велику пристрасть до драконів.
У першій частині цієї книги ти маєш змогу зібрати всю потрібну інформацію щодо знайомства з різноманітними типами драконів. А в другій частині книги ти зможеш поглибити знання про звички, поведінку та потреби цих істот, щоб вирішити, чи бути тобі власником й вихователем дракона, що надає багато задоволення, але й потребує їх глибокого вивчення і справжньої пристрасті, чи стати мисливцем на жорстоких драконів, для чого, без сумніву, тобі знадобиться дуже багато сміливості. Ти готовий діяти?


 

читайте також

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект