Календар подій

28 BookForum запрошує до команди волонтерів

Львівський міжнародний BookForum запрошує до команди волонтерів. Для того, щоб стати волонтером варто заповнити анкету до 6 вересня 2021 року. 

 

28 BookForum відбудеться 15-19 вересня у Львові у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Заплановано понад 100 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop.

 

На 28 BookForum ви можете обрати ту роботу, яка вам більше сподобається:

  • Реєстрація  – формування та видача реєстраційних пакетів учасникам.
  • Інформація  – надання інформації відвідувачам: про заходи – що, де і коли відбувається, як туди пройти.
  • Прес-центр  – написання статей на сайт, інтерв’ю з учасниками, гостями фестивалю, створення фоторепортажів з подій, розміщення новин на сайті.
  • Технічна служба  –  контроль наявності, справності та роботи техніки на локаціях BookForum, допомога учасникам заходів у підключенні необхідної апаратури.
  • 911  – надання термінової допомоги у вирішенні непередбачуваних ситуацій, надання допомоги на окремих ділянках, де виникають певні труднощі (наприклад, перенесення технічного обладнання з однієї локації на іншу).
  • Волонтер на локації  – допомога учасникам заходів у проведенні події, слідкування за порядком на локації, надання консультації по програмі відвідувачам, учасникам заходів, облік кількості відвідувачів заходів.
  • Супровід  – супровід іноземного гостя 28 BookForum під час його перебування на фестивалі: зустріч в аеропорту/ на вокзалі, допомога в добиранні до місця проживання, при реєстрації, до місця проведення заходу, супровід по місту.

 

Детальніше за посиланням.

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект