Книголенд

В Ужгороді відкрили нову книгарню мережі «КнигоЛенд»

12.09.2024

Бачите помилку в тексті — виділяйте фрагмент та тисніть Ctrl + Enter

В Ужгороді запрацювала нова книжкова крамниця всеукраїнської мережі книгарень «КнигоЛенд». Про це Читомо повідомили у мережі.

Крамниця розташована за адресою Проспект Свободи, 29.

 

Книгарня пропонує широкий асортимент книжок різних вікових категорій, серед яких  пригодницькі романи, класична література, наукова фантастика, детективи, а також книжки для професійного розвитку. Однією з особливостей крамниці є розширений вибір навчальної літератури, а саме підручників, методичних посібників та навчальних матеріалів.

 

«Ужгород — місто, що має багаті культурні традиції, і ми сподіваємося, що наша нова книгарня стане улюбленим простором для усіх поціновувачів літератури. Ми прагнемо створити затишну атмосферу, де кожен зможе знайти книгу за своїм смаком і насолодитися читанням. Окрім цього, у книгарні плануємо проводити презентації книг та інші культурні заходи, що дозволить нашим гостям сповна насолоджуватися літературно-культурним ком‘юніті», — зазначає директор мережі книгарень «КнигоЛенд» Ігор Зарудко. 

 

Книгарня працює щодня з 9:00 до 20:00 й запрошує всіх мешканців і гостей Ужгорода.

 

«КнигоЛенд» — це всеукраїнська мережа сучасних книгарень, яка закохує у книжки. Мережа налічує 38 книжкових крамниць по всій Україні, пропонує широкий вибір літератури, затишні простори для читання та культурні події, що надихають. 

 

Як повідомлялося, 2022 року нова книгарня «Книголенду» відкрилася в Івано-Франківську, 2024 — в Самборі.

 

Зображення: КнигоЛенд