BookForum

BookForum прозвітував про кількість відвідувачів на живих подіях

21.10.2024

Бачите помилку в тексті — виділяйте фрагмент та тисніть Ctrl + Enter

31-й Lviv BookForum відвідало понад 9000 гостей на живих подіях і майже 412 000 глядачів онлайн. Про це організатори повідомили на фейсбук-сторінці фестивалю.

Організатори зазначили, що головний підсумок цьогорічного BookForum у Львові — це «Сила спільнодії», який об’єднав інтелектуалів і культурних діячів з 18 країн світу.  

 

Крім того, протягом 2-6 жовтня відбулося 144 події (24 кураторських і 120 партнерських) у 9 локаціях у центрі Львова. У фестивалі взяло участь 28 видавництв.

 

Читайте також: 10 онлайнподій Lviv Book Forum, які варто переглянути

 

«Фул-хаус на подіях — доказ зростання української культури, попри всі виклики війни», — зазначила письменниця Ольга Муха.

 

Своїми враженнями також поділилася програмна директорка Lviv BookForum Софія Челяк: «Головна магія, яка відбувається після фестивалю — це початок підготовки до наступного – і зараз ми активно працюємо з партнерами, щоб повернутися у 2025 році».

 

BookForum — книжковий ярмарок і Львівський міжнародний літературний фестиваль. З 1994 року відбувається щоосені у Львові. Організатор — ГО «Форум видавців».

 

Як повідомлялося, Читомо записало 10 найважливіших думок Салмана Рушді про його книжку та пережитий досвід нападу.

 

Читайте також: BookForum-2024: без ярмарку, але з Рушді й редактором The New Yorker в онлайні

 

Чільне фото: фейсбук-сторінка BookForum