Календар подій

Проходить конкурс фентезійного роману

До 16 квітня 2022 року приймаються роботи на конкурс фентезійного роману «Містичні дивовижі».  Нагорода переможцю конкурсу — друк роману у видавництві АССА та гонорар у розмірі 10000 гривень від онлайн-платформи «Букнет».

 

На конкурс приймаються містичні фентезійні романи, де таємниці та загадки не піддаються логічному поясненню, але вписані в контекст реальності. Попри містичність подій, історія розгортається у реальному світі, у звичній дійсності. Історії, у яких органічно поєднуються елементи дійсного та уявного, побутового та міфічного, реального та містичного.

 

Події можуть розгортатися деінде в Україні у нашому світі: у місті, селі, лісі, горах, на морі, річці… Не допускаються авторські вигадані світи, але можлива альтернативна історія. Минуле (не раніше початку ХХ сторіччя) та сьогодення, не майбутнє.

 

Мінімальний обсяг завершеного твору — 350 тисяч символів з пропусками, максимальний — 450 тисяч символів з пропусками.

 

Виключно нові твори, які не публікувались частково або у повному обсязі будь-де та в будь-якій формі до 15.11.2021 року.

 

Твори, оригінальною мовою написання яких, є українська мова. Не переклади з будь-яких мов, зокрема російської.

 

На конкурс не приймаються твори з віковими обмеженнями 18+, нон-фікшн, фантастика, фанфіки, любовні романи будь-яких піджанрів.

 

Під час конкурсу твір публікується виключно на онлайн-платформі «Букнет». В інших місцях не більше 30 тисяч символів.

 

На конкурс не приймаються твори, які мають статуси «фрагмент для ознайомлення», «заморожено». Книги, які набули таких статусів під час конкурсу, перестають брати участь у ньому і відстороняються модерацією.

 

Конкурсний твір має бути самостійним, завершеним і не входити в цикл або дилогію. Не можна використовувати героїв та сюжет з різних конкурсних історій аналогічної тематики. Одна й та сама книга не може брати участь у різних конкурсах онлайн-платформи «Букнет» водночас.

 

 

Підтримайте проект

Фондуючи незалежну редакцію Читомо, ви допомагаєте зростити нове покоління
професіоналів видавничої справи і збільшуєте кількість хороших книжок у світі.

Підтримайте проект