Максим Кривцов

Метаморфосінь: на вірш Максима Кривцова випустили пісню

04.07.2024

Бачите помилку в тексті — виділяйте фрагмент та тисніть Ctrl + Enter

Український інді-гурт adm:t спільно з інді-поп та інді-фольк дуетом Tember Blanche випустив пісню «Метаморфосінь» на вірш полеглого на фронті поета і військового Максима Кривцова. Про це гурти повідомили на своїх сторінках у соцмережах.

Вокалістка гурту Tember Blanche Олександра Ганапольська у своєму телеграм-каналі розповіла, як виконавці вирішили записати спільну пісню: «Березень 2024 року. Нам пише Андрій Дмитренко — власне фронтмен adm:t і з 2022 року військовослужбовець ЗСУ — і каже, що ще за життя Максима Кривцова домовився з ним про 2 пісні, які написав на його вірші. Правда, жодну з них Максим не встиг почути. Пісню “Завтра” Андрій мав надіслати Максиму в день, коли той загинув. Другу ж пісню Андрій запропонував зробити разом».

 

Гурти познайомилися на фестивалі Koktebel Jazz Fest у 2021 році й ще тоді домовилися про спільну пісню.

 

«Обкладинку втілила Юлія з фото, яке я зробив минулого року під час маршу на Донбас», — зазначив фронтмен adm:t Андрій Дмитренко на своїй інстаграм-сторінці.

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений adm:t | andrii dm:trenko (@admit.renko)

 

 

 

Послухати пісню на всіх платформах можна за посиланням.

 

Раніше гурт adm:t уже випускав пісню на вірш Максима Кривцова «Завтра?».

 

 

Як повідомлялося, гурт Vivienne Mort випустив пісню «Не ходи ти тут, не ходи» на вірш полеглого на фронті поета і військового Максима Кривцова.

 

Читайте також: Максим Кривцов: Я мав жахливу мрію — ходити по Києву з автоматом

 

Чільне фото: обкладинка до пісні «Метаморфосінь»