TikTok

TikTok матиме окрему сцену для буктокерів на Франкфуртському ярмарку

15.10.2022

Бачите помилку в тексті — виділяйте фрагмент та тисніть Ctrl + Enter

Соцмережа TikTok матиме окрему сцену на Франкфуртському книжковому ярмарку. Про це повідомили на сайті ярмарку.

23 жовтня, в останній день ярмарку, TikTok матиме сцену в Агорі, у центрі Франкфуртського виставкового центру. ТікТок використовуватиме її для проведення бесід, майстер-класів і перформансів з авторами та видавцями в #BookTok.

 

Серед гостей, оголошених на цих подіях, — тіктокери julesboringlife, flying_bengel, avalino.diversity, charlotteschueler, tabeajoanna та Brix Schaumburg.

 

У просторі під назвою «Куточок творчості #BookTok» користувачі #BookTok зможуть записувати відео та транслювати відео в прямому етері з ярмаркової площі, щоб охопити спільноту від Buchmesse до однодумців з книжкового тіктоку. 

 

«Книжковий ярмарок виступає за повагу, різноманітність і толерантність. Він процвітає завдяки різнорідності учасників і обміну між рівними у відкритому діалозі. Тому ми тим більше раді працювати разом із TikTok цього року, тим самим ділячись нашою багатогранною програмою з ще більшою міжнародною спільнотою», — зазначив Publishers Perspectives Ларс Біркен-Берч, директор Франкфурта зі стратегічного розвитку проєктів.

 

Тобіас Геннінґ, генеральний менеджер TikTok у Німеччині та Центральній/Східній Європі, повідомив: «Феномен #BookTok захопив серця членів нашої спільноти. Творці, автори та шанувальники читання щодня збираються разом у TikTok, щоб поділитися своєю пристрастю до книжок. З понад 73 мільярдами переглядів у всьому світі #BookTok дав нове життя класичним книгам і допоміг представити нових авторів і книги мільйонній авдиторії. Як результат, ми особливо раді надати спільноті #BookTok сцену не лише на TikTok, але й на найбільшому у світі книжковому ярмарку».

 

Заходи відбуватиметься німецькою мовою, оскільки 23 жовтня — один з трьох днів, коли Франкфуртський книжковий ярмарок відкритий для відвідувачів. 

 

Повну програму сцени TikTok можна переглянути за посиланням.

 

Нагадаємо, УІК оприлюдив програму національного стенда України у Франкфурті. Франкфуртський книжковий ярмарок у 2022 році відбуватиметься з 19 по 23 жовтня. 

 

Читайте також: Книжковий TikTok: 9 українських буктокерів, на яких варто підписатися

 

Чільна світлина: FBM, Alexander Heimann